الجمعة، 5 يوليو 2013

سر لقلى السمك زززززى المطاعم بالظبـــط


 هقولكم على  سر لقلى السمك بدون حرق الزيت أو تدخين الشقــه أو الريحــه


تعـــالوا أقولكــم عليـــه


إنتـوا طبعا بتتبلوا السمك بالكمون وكزبره ناشفه وملح وليمون وخل وثوم للى عايز
يتتبل كويس أوووى من بره ومن جوه المهم تحضروا طبق
عميق وفيه حوالى 4 معالق دقيق وعليه حبة مية ونصف ليمونه ومعلقة صغيرة خل وملح وحبة فلفل اسود ونقلب الخلطة دى فى بعضها بحيث يكون زى الزبادى كده  وغطسوا السمك  على الجنبين بدل الدقيق الناشف وبكدا الزيت لا يحترق منكم ثم غطى اثناء القلى الصينية بأى شى وبكده الشقة مش هتتدخن خااااااااااااالص




يلا جربوها وقولوا رأيكــم  وبالهنا و الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

عن الكاتب

Fixed Menu (yes/no)