الجمعة، 5 يوليو 2013

طريقــة عمــل الــ كانيلـــونى بكـــل أنـــواااااااعــه




مقاديــر العجين :

كـــوب دقيق 
2 كوب حليب
2 بيضه
ذرة ملح لو حادق وبدون لو الحشــو حلو



الطـــريقــه

تضرب المكـونات كلهـا بالخــلاط

نحضر طاسـه تيفـال متوسطه ونمسحها بقطنه مبلله بقليل من الزيت ونضعها على النار

وبمعيار فنجان قهوه صغير نأخد من الخليط ونصب فى الطاسه

ثانيه ونقلبه على الوجه الآخر


بعد كـده نكون خلصنا الكميه كلها نتركها تبرد ونكون مجهزين الحشو حسب النوع اللى عايزينه

يعنى ممكن حشــو بالعصاج أوشاورما اللحم أو الدجاج

 أو قطع السجق الصغيره مع الفلفل المقطع والطماطم

او اصابع سوسيس

ولـو  حلويبقـى  بالكاستر أو المكسرات والقرفه


بالنسبه للحادق نلفه ونرصه فى صينيه ونقلب عليه صوص طماطم او مبشور

موزاريلا ويوضع فى الفرن

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

عن الكاتب

Fixed Menu (yes/no)